אלכוהול

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

24/05/2013 | 23:06 | מאת: אליה

שלום, אני נוטלת מירו 30 מ"ג. לפני כשבוע שתיתי בירה 330 מ"ל 5.5% אלכוהול. אחרי כרבע שעה הייתי מטושטשת לגמרי בלי יכולת לקום. בבוקר למחרת ויום נוסף אח"כ סבלתי מסחרחורת ותחושה משונה כלפי הגוף כאילו אני עדיין בהשפעת האלכוהול. האם זו תופעה של האלכוהול או של התרופה? אני יודעת שלא מומלץ לשתות בזמן נטילת אנטי דכאוניים- אך האם מירו ספציפית באמת מסוכנת, או ששתיה פעמיים בשבוע של אותה כמות שציינתי זניחה וחסרת משמעות? תודה

גגלל שתיית אלכוהול אינה מומלצת עם נטילת כדורים הפועלים על מערכת העצבים המרכזית. יחד עם זאת שתייה מידי פעם בצורה מבוקרת אפשרית. באם את נוטלת את המירו תקופה ארוכה ולא מדובר בשלבי ההסתגלות איני רואה בהכרח קשר בין הדברים וככל הנראה מדובר בהשפעת האלכוהול. עם זאת יתככן וסף הרגישות שלך לאלכוהול ירדה בעיקבות התרופה ולכן חשוב להתאים את מינוני השתייה בהתאם.

25/05/2013 | 15:44 | מאת: אליה

התרופה עלולה להכפיל את השפעת האלכוהול ואם כן בכמה?

מנהל פורום דיכאון וכאב