נמאס לי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/04/2010 | 13:52 | מאת: חיילת

זה התחיל עוד לפני שהתגייסתי .. אני חסרת חשק לחיים ומרגישה לא טוב בסביבה שלי אני מתבודדת אני צריכה שקט אני מרגישה שאני שוקעת בכאבים שלי ... הם הדברים היחידים שרצים לי בראש כל היום .. אני גרה עם ההורים ואחות ואני בקשר לא טוב איתם אני מרגישה שכל העולם לא מבין אותי ואני לבד כושלת ונופלת :( עכשיו שאני בצבא וחייבת כל בוקר לקום למקום שאני לא רוצה להיות בו עוד יותר מקשה עליי עוברים לי מחשבות בראש איך לפתור את כל זה אבל הבזקים של הגיון אומרים לי להפסיק אני מיואשת ומותשת מהעולם הזה . הוא הספיק לי. התחלתי טיפול אבל אני מרגישה שהוא לא פותר כלום וגם הרבה זמן שאני לא ישנה בלילה או מתעוררת מסיוטים אין טעם לחיים :(

אני חש שאת במצוקה גדולה ומתקשה לראות את האופציות מעבר לייאוש. זה הזמן לדרוש את העזרה שאת כה זקוקה לו. אל תהססי לפנות לגורם בבריאות הנפש בצבא, לרוב מדובר באנשי צוות מיומנים וקשובים. אל תהססי. בהצלחה

07/04/2010 | 10:13 | מאת: שלי

תאמיני לי - הייתי שם טיפול תרופתי נגד דיכאון יכול להציל חיים ממש!! אין לך מה לפחד - לכי על זה

09/04/2010 | 22:21 | מאת: חיילת

אני כבר מיואשת אני הלכתי ל2 פגישות עם קב''ן אבל היא מתייחסת אליי בצורה משפילה וצועקת עליי אני מרגישה עוד יותר רע אחרי השיחות איתה היא מוציאה עליי את העצבים של כל היום שהחיילים שמשחקים אותה חולי נפש בשביל לצאת מהצבא ואז שבא אליה מישהו במצוקה אמיתית היא לא מבינה היא מאשימה ורוצה להוציא אותי על 21... אבל אני אל משוגעת או חולת נפש אני פשוט צריכה עזרה והצבא מפנה לי את הגב.. למרות שזאת רק קבנית אחת.. וזה לא מעיד על הצבא.. אבל כרגע זה מה שיש לי ונמאס לי אני לא יודעת איפה אני מצליחה לשרוד ככה אני מרגישה שבקרוב מאוד אני אמות מצער מהכאב הזה בלב פשו נמאס לי אין לי כוח

מנהל פורום דיכאון וכאב