בית מאזן עבור מבוטחי כללית, טיפול לנוער בדיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/09/2020 | 08:13 | מאת: ל.ש.

שלום ביתי בת 16,6 סובלת מדיכאון מז ורי, יש מחשבות אבדניות, מופנמת, שקטה., כרגע בטיפול תרופתי ורגשי, הומלץ על אשפוז לאחר ניסיון אובדות נוסף אנחנו מבוטחים של כללית האם קיים שירות למבוטחים של כללית במסגרת בית מאזן שבהסכם? האם ניתן לטפל בנערה בבית מאזן ולא באשפוז בבית חולים לבריאות הנפש?תודה

שלום לך. לצערי , לא הוקם עדים בית מאזן לילדים ונוער, אם כי יש התכנות להקמה שכזו. אופציה נוספת שניתן לחשוב עליה, הוא אישפוז בית מקוון. במצבים מסויימים ניתן לשקול אישפוז יום, במקרה זה המשפחה חייבת להתגייס בשמירה מעבר לשעות השהייה בבית החולים

מנהל פורום דיכאון וכאב