כדורים וההשפעה שיש להם תהליך

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

14/05/2020 | 02:43 | מאת: אלעד

שלום אני נוטל קלונקס 0.5 שנה וחודש כול יום שתיים שלוש כדורים עכשיו אין לי כבר חרדות ואין לי כלום ואני יורד מהכדור הזה בהדרגה עד להפסקתו לחלוטין אבל אני ממש מרגיש שאני צריך אותו אפילו שהורדתי ואני מוריד בהדרגה ואין לי תופעות לוואי בכלל פסיכולוגית אני ממש מרגיש שהתמכרתי ואני חייב אותו גם שאין לי שום סימפטום של חרדה וכלום מה עושים ? לא מעוניין בכדורים אחרים בכלל גם לא טופלתי אף פעם ולא הייתי צריך אצל איש מקצוע זה דרך הרופא הכללי שלי בקופת חולים נרשם לי עקב בדיקות רבות שעשיתי בגלל דופק לב מהיר וכאבים באיזור הלב ולחצים בראש שיצאו תקינות אז הכיוון היה חרדה עכשיו מה עושים אני יורד מהכדור הזה אבל ממש מרגיש שאני צריך חייב אותו אפילו שאין תסמין שמצריך לקחת אותו מה דעתך ?

ככלל קלונקס הוא טיפול סימפטומטי שאינו מטפל בבעיה עצמה. יחד עם זאת אם נעלמו התסמינים ניתן לבצע הפחתת מינון הקלונקס עד להפסקתו. הייתי ממליץ הפחתה של חצי כדור בשבוע. עדין ממליץ מעקב מסודר

מנהל פורום דיכאון וכאב