מות אימי היקרה לפני חודש וחצי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

04/05/2020 | 15:45 | מאת: נסיה

שלום. אמי נפטרה לפני חודש וחצי מדום לב בגיל 79. הייתה פעילה עד אז . בישלה וכו ועצמאית והייתה עדיין בבית .לאחרונה התלוננה מקושי בהליכה . הייתי בקשר הדוק . יומ יומי -גרה לידי . אני מתגעגעת . קשה לי בטירוף. אני יודעת שיש תהליך ואני בשיאו . אבל בכל זאת. אני מופלת בציפרלקס כשנה וזה גם לא עוזר . איך מתמודיים אני הולכת לעבודה וחוזרת למיטה ..

שלום נסיה. ראשית תנחומי הכנים על מות אמך. היכולת להבדיל בין תהליך של אבל שהוא תהליך תקין ולא מצריך , לרוב, כל התערבות לבין דיכאון חייב להיעשות ע"י איש טיפול בעיקר אם סבלת בעבר מתסמיני דיכאון (את נוטל ציפרלקס). ממליץ להפגש עם גורם טיפולי לשם דיון על המצב. חשוב לזכור את עמור בתוך תהליך האבל המצריך מרחב של זמן על מנת לעכל ולהפנים את האבידה

מנהל פורום דיכאון וכאב