קלונקס הורדה של הכדור

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

08/01/2020 | 22:37 | מאת: איתן

שלום נטלתי קלונקס 0.5 עקב חרדות קשות תשע חודש כמעט כול יום 2 כדורים ביום לפעמים גם 3 ולעיתים רחוקות 4 כדורים בשבוע האחרון אני בתהליך ירידה מהכדור לחלוטין למה צריך להוריד בהדרגה את הכדור עד הפסקה מוחלטת ? למה נניח אי אפשר להפסיק ישר ? מה ההבדל ? מה יש בתהליך ההורדה במינון בשונה מהפסקה ישירה ?

קלונקס הינה תרופת הגעה. ההמלצה היא לטפל בתרופות נוגדות חרדה כמו תרופות ממשפחת הSSRI. במקביל להתחיל הפחתה הדרגתית בקלונקס עד הפסקתו. הפסקה מהירה יכולה להוביל לתופעות לואי. כמו כל תרופת הרגעה יש פוטנציאל להסתגלות והתמכרות. חושב מעקב רופא מטפל במהלך

מנהל פורום דיכאון וכאב