תרופות מפסיקות להשפיע

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/12/2019 | 09:24 | מאת: אסף

שלום ד ר ערד לקחתי בעבר ציפרלקס לתקופה של שנים בפעם האחרונה שקרסתי הכדור הפסיק להשפיע,נסיונות עם סימבלטה,ציפרמיל,סרוקסט,ברינטליקס לא החזיקו יותר משבועיים שלושה,היום אני עם וולבטרין הייתה השפעה מצויינת למשך כ-3 חודשיים ועכשיו שוב חזרה הנפילה החרדות שוב מציפות ואני לא יכול לתפקד כמעט,בבקשה מה לדעתך אני יכול לעשות כבר חשבתי על הקסדה של בריינסווי,טיפול בחשמל שום כדור לא מחזיק אותי בבקשה אם תוכל לעזור לי? תודה אסף

שלום אסף. אחד הדברים המהותיים היא לבדוק האם מוה המינון של כל אחד מהתכשירים שנטלת

09/01/2020 | 14:08 | מאת: אסף49

נבדקו המינומים והנסיונות ןזה לא צלח

מנהל פורום דיכאון וכאב