חרדות/דכאון/ חשק מיני ירוד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/11/2019 | 21:29 | מאת: מרדכי לב ארי

כבר 10 שנים שאני מטופל בציפרלקס 20 מג לפני שנה הורדתי ל 10 מג על דעת עצמי. החשק המיני לא חזר אליי עדיין ואני לא מגיע לשופכה בתוך הנרתיק אלה אם אני מאונן וגם זה מאוד קשה. אשמח לתשובה.

שלום מרדכי. הפרעה בתפקוד המיני מצריכה ברור. ייתכן ומדובר בתופעת לוואי של הציפרלקס אך צריך לשלולל גורמים אחרים (תרופות נוספות, מחלות גופניות אחרות). חשוב להתייעץ בכל מקרה עם הרופא המטפל כדי לבחון חלופות לטיפול במקביל לברור

מנהל פורום דיכאון וכאב