ויאפקס xr-מינון 75 מג . שכחתי כדור אחד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

30/10/2019 | 08:23 | מאת: אנונימית

היי, נוטלת כבר 10 שנים ויאפקס xr כדור אחד 75 מ"ג. אתמול שכחתי לקחת כדור...נזכרתי רק הבוקר. עברתי לילה של סיוט-לחץ בראש,סחרחורות,כובד הראש., בנוסף-גם שנוטלת רגיל את הכדור... סובלת מחלומות מתישים בלילות, אם לא לוקחת בזמן סחרחורות... בעיות זכרון... ושוב מציינת... נוטלת רק 75 מג . ללא שינויים. מה לעשות?

לדאוג לקחת בצורה סדירה. הפסקת טיפול גם ךתקופה קצרה יכולב להוביל להופעת תופעות לוואי. חידוש הטיפול לרוב מעלים תופעות אלה

31/05/2023 | 00:20 | מאת: אורחת

גם שכחה של כדור אחד (אחרי שנה) יכול לגרום לסחרחורת ובחילות בערב? ומתי מומלץ לקחת את הכדור?

מנהל פורום דיכאון וכאב