האם אלו תסמינים של חרדה פאניקה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/10/2019 | 14:55 | מאת: יובל

שלום רב אני בן 34 בחודשים האחרונים יש לי קצב לב מהיר של מעל 100 פעימות בדקה הרבה פעמים, לחצים בראש זרמים ועוד תסמינים כאלו ואחרים. עשיתי אק"ג,אקו דופלר במנוחה, אקו במאמץ צילום חזה, בדיקות דם,בדיקות שתן, ct ראש mri ראש eeg ועוד בדיקות אחרות הכול תקין. מה עושים ? מדוע זה קורה לי התסמינים האלו שכלל לא היו בעבר, ליד אנשים בכלל זה מתגבר וגם ככה שאני לא ליד אנשים האם זה חרדה ? פאניקה ? מה דעתך ?

שלום יובל. בהחלט יתכן ואתה סובל מהפרעת חרדה. מדובר בהפרעה יחסית שכיחה שיכולה להופיע ללא טריגר מיוחד ושבהחלט ניתנת לטיפול יעיל. מציע לפנות לפסיכיאטר לביצוע הערכה מסודרת

מנהל פורום דיכאון וכאב