טיפול ? אצל מי עשרים תווים .

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/10/2019 | 04:47 | מאת: אייל

אני מטופל ונוטל תרופות .. השאלה שלי הי א האם משנה איזה סוג של טיפול שיחתי אני נמצא .. אציין שאני מרבה להחליף מטפלים מכל סיבה שהיא . כיום יש לי מטפל שהוא איש שיקום בכיר ושלמד פסיכותרפיה מזה כשנתיים עם הפסקה קצרה באמצע . תודה רבה לך על תגובתך . תגובה

שלום אייל. לא ברוה לי השאלה. הדבר החשוב בטיפול שיחתי היא ההתמדה. מדובר בד"כ בתהליכים יחסית ארוכים. כדאי לבחון את השאלה מדוע אתה מחליף מטפלים. בנוסף לא ברור מה מוקד הטיפול ומהן הסיבות שבגינן אתה פונה לטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב