מתי ישפיע עשרים תווים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

26/08/2019 | 23:35 | מאת: אייל

שלום דר !! להלן ברשותך 2 שאלות .. 1.נוטל 450 מ"ג לפונקס כיצד לחלק את הטיפול במהלך היממה ? כך שאהיה פחות עייף במהלך היום . כיום נוטל 250 בוקר ו200 בערב ואני מגלה כעת שאיני מצליח להירדם מוקדם . 2. לאחר כמה ימים מורגשת אם בכלל השפעה של התרופה אדרונקס ? אותה אני נוטל כ 3 שבועות כ4 מ"ג . תודה רבה על התגובה ולילה טוב

שלום אייל. הייתי מחליף את מינוני הלפונקס בין הבוקר והערב. לא ברור לי מדוע אתה מטופל באדרנוקס, אבל כעיקרון משך זמן ש 4 שבועות הוא מספיק כדי לבחון מגמת שיפור

27/08/2019 | 12:06 | מאת: אייל

שלום דר !! תודה על תשובתך .. לא הבנתי מתי ואיך ליטול את הלפונקס .. מה אתה מציע לקחת כיצד לקחת את הטיפול ?? תודה ויום טוב

28/08/2019 | 12:28 | מאת: אייל

שלום דר יקר !! אתמול נטלתי 250 מ"ג לפונקס במקום 200 והבוקר התעוררתי אבל הבעיה היא שאני חוזר לישון . כיצד אתה יכול ומה אתה מציע לי לעשות בנידון ?? תודה רבה לך ויום טוב תגובה

מנהל פורום דיכאון וכאב