טיפול שלא רואים שינוי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/06/2019 | 13:31 | מאת: רחל

שלום רב שואלת בקשר לאחי נמצא בבעיה 4 שנים.בתחילה היו לו חרדות שהוא בסכנת חיים פנינו לפסיכיאטר קיבל טיפול הפסיכיאטר הבחין שיש לו מחשבות שווא.בשנים האחרות טוען שלא ישן והוא מחובר למחשבה.קיבל כדורים שונים בשנה האחרונה מטופל בליפונקס ועדיין מתלונן שלא ישן.אובדת עצות מה לעשות? ניסה הרבה סוגים של כדורי שינה תודה

שלום רחל. הטיפול בלפונקס ניתן למצלבים שבהם אין תגובה לנוגדי פסיכוזה אחרים. יש חשיבות למינון המוצע. ייתכן ויהיה צורך להתאים את המינוןן למצבו. כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל

מנהל פורום דיכאון וכאב