טיפול בדיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/03/2010 | 21:10 | מאת: שמחה

קראתי בפורום על הרבה מאוד תרופות לטיפול בדיכאון ורציתי לדעת אילו תרופות ניתנות היום כקו טיפול ראשוני ועל אילו מנגנונים הן עובדות?

קצרה היריעה וחלק מהתשובה מצויה בפורום עצמו. בקיצור נמרץ כקו ראשון משתמשים בתכשירים מקבוצה שעובדת ספציפית על הסרוטונין (SSRIS) או בתכשירים שעובדים גם על הסרוטונין וגם על נוראפינפרין (SNRIS). רוב קופות החולים מאשרים תרופות מקבוצות אלה כקו ראשון אם כי לא את כל התכשירים מהקבוצות הנ"ל.

מנהל פורום דיכאון וכאב