התנקות הגוף מציפרלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/02/2019 | 00:40 | מאת: הלל

שלום לקחתי במשך שנתיים ציפרלקס 10 מ"ג בשל חרדה כבר חודש וחצי ללא ציפרלקס, כמובן ירדתי במינון בהדרגה בהמלצת פסיכיאטרית. שאלתי היא מתי מתנקה לגמרי הציפרלקס מהגוף ואין עוד תופעות לוואי? כגון צמרמורת, רגישות יתר, עצבות שכן לא היה קיים לפני לקיחת הציפרלקס.

בשלב זה הציפרלקס כבר אינו נמצא במחזור הדם. לעיתתים תועות לוואי של הפסקת הטיפול יכולים להימשך תקופות ארוכות. יחד עם זאת יתכן ומדובר בהופעה מחודשת של תסמיני חרדה, שיצריך דוקא חידוש הטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב