סרוקסט לטיפול בחרדות ודיכאון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

05/02/2019 | 10:36 | מאת: אייל

שלום, מטופל כבר כמה שנים בסרוקסט לחרדות בריאות ודיכאון נלווה בכמה אפיזודות. הסרוקסט תמיד עזר ובשנה האחרונה נטלתי 20 מ"ג ביום. בחודש האחרון החרדות חזרו ולפני שבוע העלתי בתאום עם הפסיכאטר שלי את הסרוקסט ל30 מ"ג ביום. האם העלאה במינון גרמה לחרדות לחרדות ותופעות הלוואי כמו כאב הראש להתגבר?. מתי ארגיש שיפור בחרדות? או שהסרוקסט כבר לא משפיע עלי?

שלום אייל. יתכן ןהתופעות שאתה מתאר הינן חלק מתסמיני החרדה. מניח כי בתוך שבועיים צפוי שיפור

מנהל פורום דיכאון וכאב