מפגשים משפחתיים שאני מעדיפה להימנע מהם

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/11/2018 | 15:23 | מאת: שני

שלום רב, אני סובלת מחרדה שגם יוצרת בי דיכאון קל לא על תרופות אףומנסה לתפקד רגיל אני מתגוררת בחו״ל, לבעלי יש ילדים גדולים שמידי פעם באים אלינו מצב שיותר קל לי איתו אך לפעמים הם מזמינים אותנו אליהם. אני לא מרגישה בנוח להגיע אליהם הביתה מאחר ואינני מרגישה שייכת או מעניינת במיוחד, יש לנו רק סמול טוק של נימוס והם מתעניינים בעיקר בבעלי ואני תמיד בצד. אני מעדיפה להימנע מהמפגשים האלה ולא יודעת איך להגיד זאת לבעלי מבלי שישמע רשע או שיחשוב שיש לי משהם נגדם. האם תוכל בבקשה לייעץ לי מה אפשר לעשות. תודה

שלום שני. לצערי במסגרת הפורום לא אוכל לתת לך ייעוץ... אבל לא הייתי בהכרח מטיל את ההסבר היחדי למארג היחסים המשפחתיים שלך על הדיכאון והחרדה. ממליץ לך לפנות לפגישת ייעוץ ואולי אף לטיפול על מנת לבחון את הסיבות לתחושת הבידול שלך. בהצלחה

מנהל פורום דיכאון וכאב