חרדה וטורדנות- טיפול לא מספק

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/10/2018 | 16:39 | מאת: ערן

אני סובל מחרדה וטורדנות. שתיית קולה משחררת אותי. הפסיכיאטר ממליץ בנוסף לרסיטל 40 מ"ג שלא ממש עוזר, להוסיף וולבוטרין כיון שעובד לטענתו על הגברת המוליך העצבי אותו מגבירה הקולה זמנית: דופמין או לחילופין לשתות קולה בפריסה על פני היום. האם כאשר מפסיקים לשתות קולה / מבצעים "גמילה" מהתלות במשקה יש גם להפסיק לשתות נס קפה המכיל סוכר וקפאין אותם רכיבים שבעצם מכילים הקולה רק במתינות וללא נזק?

איני יודע מהן כמויות הקופאין שאתה צורך. קופאין במינונים מוגברים יכול להוביל לתסמינים המחקים הפרעות חרדה. הפסקת הקופאין יכולה להוביל לתופעות גמילה כמו כאבי ראש, אי שקט. כדאי לעשות הכל בהדרגה

מנהל פורום דיכאון וכאב