שילוב תרופות-לוסטרל ביחד עם אמביאן

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/07/2018 | 05:19 | מאת: פני לייסט

שלום רב, אני לוקחת אמביאן 6.25 מזה שבועיים כל יום . לפני 5 ימים התחלתי לקחת לוסטרל. אני ישנה 4/5 שעות בלילה וקמה בחוסר שקט שמלווה אותי במשך היום. האם יש השפעה/סכנה בלקיחת שתי התרופות ? תודה רבה.

אין בעיה בשילוב, אם כי סביר להניח כי בעיית השינה שלך קשורה יותר להפרעה שבגינה התחלת את הלוסטרל. לא ברור מה מינון הלוסטרל ומהי הסיבה לטיפול. בכל מקרה מדובר בטווח זמנים קצר מכדי להגיע להשפעה מיטבית וייתכן ויהיה צורך לבצע התאמת מינון. חשוב יהיה להפסיק את תרופת השינה בהמשך

מנהל פורום דיכאון וכאב