כדור הרגעה -פעילות קצרה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

26/04/2018 | 20:48 | מאת: רינת

שלום, אני סובלת כרגע מחרדות.לוקחת לוסטרל ובנוסף כדור הרגעה שמרגיע אותי בהתחלה . אני הולכת לשכב במיטה ; שעה ראשונה עוברת סביר וובשעה השניה אני מתחילה להרגיש שהחרדה עולה. בסוף מתעוררת עם חרדה ואחכ דפיקות לב. יש לציין שבעבר היו לי מקרים דומים של חרדה והכדורים עשו לי שקט לשעות. איך זה יתכן? מה הסיבה שבעבר הכדורים השפיעו וקמתי רגועה וכעת לא? מבחינת מינון אני כל פעם מעלה כך שזה לא מינון. לוקחת קלונקס 2 מג. תודה

שלום רינת. לא ברור כמה זמן את נוטלת לוסטרל ובאיזה מינון. הלוסטרל אמור להיות התכשיר שעליו יש לבסס את הטיפול. באם את נזקקת לתרופת הרגעה אחת משנים או שהלוסטרל עדין לא עושה את פעולתו או שהוא לא ניתן במינון המספק

מנהל פורום דיכאון וכאב