דיכאון וערפול שמפריע לתפקוד היום יומי

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

09/12/2017 | 23:38 | מאת: יניב

היי , אני בן 25, וסובל בחודשים האחרונים בעליות וירידות חדות במצבי הרוח. בשבוע האחרון המצב התדרדר עד כדי כך שאני מרגיש שהמוח מעורפל וכמעט ולא מצליח לנהל שיחה עם אחרים (לא מצליח להתפקס). כמו כן יש לי כאבים בחזה, תפקוד לקוי של מערכת העיכול כאבי שרירים ועוד. אני מטופל אצל פסיכולוג מזה שבועיים, אך הוא לא כלכך עוזר.. מה עלי לעשות ולמי לפנות כדי להקל על המצב? האם כדאי לעשות בדיקת איזון הורמונאלי?

על פי התיאור נראה כי קיימת אפשרות סבירה לתסמיני דיכאון וחרדה. מציע לפנות להערכה פסיכיאטרית על מנת לשקול שילוב של טיפול תרופתי עם הטיפולי הפסיכולוגי

מנהל פורום דיכאון וכאב