מדיניות משרד הבריאות לגבי קנאביס רפואי לא מובנת ומבלבלת

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

17/04/2017 | 19:39 | מאת: מודאג

היי, אני לא מבין מה נסגר חד משמעית עם המלצה של פסיכיאטר במצב של פוסט טראומה, כל אחד יכול להמליץ? אני שומע מפסיכיאטרים שהם לא מתעסקים בזה וזה מקובל, אבל יש את אלו שאומרים שאין להם הסמכה(סמכות) או שפסיכיאטר לא רשאי זה מבלבל אותי, כי היה זכור לי שכל פסיכיאטר מומחה רשאי לתת המלצה לגראס רפואי ועדיין יש חלק שטוענים ככה מהפסיכיאטרים אבל חלק שני שטוען כמו שאמרתי שאין להם הסמכה לזה ומשרד הבריאות בוחר מטעמם מי, מה נכון באמת ומאיפה אדע לאיזה פסיכיאטר ללכת כי אני פוסט טראומתי ומאיפה אשיג רשימת פסיכיאטרים?

כל פסיכיאטר יכול להמליץ על מתן קנביס להפרעה פוסט טראומטית. ההחלטה הסופית בידי משרד הבריאות

26/03/2018 | 18:42 | מאת: מירי

שלום רב. הבנתי שיש התווית נגד לשימוש בקנאביס רפואי בפוסט טראומה שהגיעה למצב פסיכוטי זמני. שאלתי היא האם יש מקרים חריגים בהם מאשרים שימוש בקנאביס רפואי גם אחר משבר פסיכוטי?ומה עמדתך בנושא? תודה

פסיכוזה מהווה בדרך כלל התווית נגד למתן קנביס. חשוב לזכור כי קנביס בהחלט יכול לעורר מצבים פסיכוטיים ולכן מדובר בסיכון מסויים

מנהל פורום דיכאון וכאב