הדבקויות אחרי ברית

דיון מתוך פורום  ברית מילה

07/08/2012 | 16:18 | מאת: אב מודאג

שלום, בני בן חודש וחצי. היה לו הדבקויות לאחר הברית. הוא טופל ע"י המוהל לפני מספר ימים ותוך יום נוצרו לו הדבקויות מחדש. 1.מה ניתן לעשות כדי למנוע הדבקויות ? שפכנו לו עד עכשיו שמן תינוקות על האיזור אך זה לא עזר 2.למי כדאי לפנות להמשך טיפול למוהל,לאורולוג או לכירורג? 3.באיזה מסגרת מבוצעת הרדמה איזורית בזמן הטיפול? (המוהל לא עושה )

שלום, יש לנקות כל יום באמבטיה עם מים וסבון ולשמן עם שמן תינוקות למשך שבוע כדי למנוע חזרת ההדברות את המשך הטיפול אני אשמח לעשות ולעקוב אחריו. לרוב לא צריך הרדמה אזורית וניתן להסתפק במשחת אמלה EMLA לצורך האלחוש ושוב רק במידת הצורך.

מנהל פורום ברית מילה