האם צריך טיפול מניעתי?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/06/2012 | 11:56 | מאת: ורד

שלום רב, אני בת 48 . לפני כחצי שנה , פתאום אחה"צ הרדשתי כאבים חזקים ביותר בכתף יד שמאל שהקרינו לכל היד . כל תזוזה או הרמה של היד לוו בכאבים עזים .לבשתי חולצה צמודה של הבת שלי ,ולא הכנסתי את יד שמאל לשרוול כדי ליצור מעיין "קיבוע" ליד. הכאבים נעלמו בבוקר , נשאר כאב חזק במרפק ורגישות כשנוגעים בו. הכאב נמשך כארבעה חודשים. ואז הופיעו כאבים במפרק כף יד ימין ובאחת האצבעות . הכאבים נמשכו כחודש ימים . היום , יש לי כאב קל במרפק השמאלי. בכל הזמן הזה לא פניתי לרופא. האם יש צורך לפנות אליו בשלב זה ? האם יש טיפול מונע ? האם חוסר פנייה וקבלת טיפול יכול לגרום לנזק ? תודה מראש, נירה

שלום במרחק של חודשים מהאירוע קשה כמובן להתייחס. ההופעה הכה פתאומית של הכאב וההקרנה לאורך כל היד אינם מתאימים כל כך לדלקת מפרקים. יתכן שהיה מרכיב של הקרנה עצבית שמקורה בצוואר. כדאי להתיעץ עם רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום דלקות מפרקים