האם יש לי סימנים לבעיה במפרקים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/02/2010 | 21:26 | מאת: מלכי

אני בת 53. בשנים האחרונות כאשר אני קמה בבוקר אני מרגישה נוקשות בגוף לכמה דקות ואח"כ זה עובר. בנוסף מידי פעם יש לי כאב קל בנקודה מסוימת במרפק וברך ימין(לא חושבת שיש לכך קשר , אבל אני שמאלית)הכאב מורגש בעיקר במידה ואני נוגעת במקום. בנוסף מדי פעם יש לי כאב קל במפרק הירך.אני במשקל תקין ולא עושה ספורט האם הסימנים הללו מעידים על בעיה במפרקים?

מלכי שלום קרוב לודאי שאינך סובלת ממחלת מפרקים דלקתית. אנשים רבי מעל גיל 40 סובלים מנוקושות בוקר של מספר דקות. נוקשות בוקר מדאיגה היא כזו הנמשכת מעל שעה. כמובן יתכנו בעיות מפרקים מכניות באופין ("שחיקת סחוסים בלשון עממית") ועל כן כדאי להבדק על ידי ראומטולוג כדי לבדוק מהו סוג המעקב והטיפול שיכולים להועיל לך. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים