דלקת מפרקים של ילדים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/02/2010 | 19:12 | מאת: אמא מודאגת

דר' קמחי, בתי בת התשע אובחנה על ידי רופא ילדים ככנראה בדלקת מפרקים. קבעתי תור לראומטולוג של ילדים. אני כמובן מאוד הופתעתי לגבי האבחנה, אני מקווה שזה לא באמת האבחנה. חשבתי שזו מחלה של מבוגרים. עד כמה התופעה מופיעה בילדים? האם זה יחלוף ? מה הסיבות למחלה. אודה לעזרתך. עד שיגיע התור שלה, מאוד קשה לי. תודה אמא מודאגת

20/02/2010 | 07:17 | מאת: מירית

לבת שלי איבחנו דלקת פרקים בגיל שנה וחצי

שלום דלקת מפרקים אכן נדירה הילדים אולם בהחלט קיימת. קיימות צורות שונות עם מהלך שונה. הטיפולים הקיימים כיום מאפשרים לרוב הגדול של הילדים לנהל אורח חיים פעיל וגדילה נורמלית. יש קומץ של ראומטולוגים של ילדים בארץ. אני מכיר את כולם והם נפלאים.להקלה עד הגעה לראומטולוג ניתן לתת תכשירים כמו אדויל במינון המתאים לילדים . במקרה שהילדה צולעת ניתן כמובן גם להביאה למיון ולקבל עזרה ראשונה. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים