מה לגבי מורינגה? משהו ניסה את זה? מישהו שמע על זה?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/02/2010 | 13:25 | מאת: חיים

ד"א חשוב לציין זאת מראש, אין לי מטרה פירסומית וכדו' קיבלתי הצעה לגבי שימוש בכמוסות הללו ורציתי לדעת אם יש למישהו נסיון בעבר או עדיין עם כמוסות אלו והאם יש לזה השפעות חיוביות? האם שווה לנסות את זה? בכמה זה באמת יעיל? עד 70% הצלחה יותר או פחות? אני מחכה לתשובה...

16/02/2010 | 08:16 | מאת: משה

אם תפנה לד"ר גדעון עירון בת"א, הוא יוכל לספר לך על נסיונו.

16/02/2010 | 13:04 | מאת: חיים

ואין לי בעיה עם זה, אבל אני מחפש בן אדם אמיתי שאוכל ליצור איתו קשר לגבי המורינגה, האם זה באמת השפיע עליו, אני רוצה לקבל את כל החוות דעת לגבי זה בין לטוב ובין לרע...

לאור התכתובת הערה בנושא ברצוני להביא לידיעתכם את העובודות הבאות: אין כל עדות מחקרית מבוססת בבני אדם כי הצמח מועיל בדלקת מפרקים. בחיפוש במאגר של אלפי עיתונים רפאויים יש מאמר הודי יחיד על הטבה מסויימת בחולדות. אנשים אינם חולדות. התרופות הניתנות היום בדלקת פרקים שגרונית , מקשחת ופסוריאטית נבדקו על אלפי בני אדם לאורך עשרות שנים. המידע על אחוז היעילות ותופעות הלוואי הוא גלוי ומחוייב בהסבר למטופל . גם אם יש לצמח זה (כמו לצמחים רבים אחרים אגב- שהרי חלק גדול מהתרופות הקונבנציונליות מקורן בצמחים) יעילות בדלקת פרקים מסוג אחד או יותר הרי שיש צורך לבדוק זאת בצורה המקובלת אל מול פלציבו (אינבו) ולקבל את המספרים. עדויות אישיות גם אם הן מרגשות אינן תחליף לבדיקה מקיפה. היעדר בדיקה כזו עלול להתפרש כחשש מחשיפת האמת ועשוי התפרש כמאיים על אינטרסים כלכליים.

17/02/2010 | 17:00 | מאת: חיים

1. אתה בא לומר לי שאלו ספקולציות שרירותיות ומופרעות מדאי? 2. מה גלבי מה שהיא אמרה על ה -COX2 האם זה באמת נכון? 3. אמממ האמת שאני כבר מבולבל מכל הסיפור הזה, לבסוף החלטתי לקנות מורינגה ולנסות גם את זה כמו כל הנסיונות שניסיתי בחיים שלי, אני מקווה שזו תהיה התחנה האחרונה, ואם לא אז נמשיך לסבול (או נמשיך לנסות) וה' יעזור... בינתיים לא שמעתי איזו שהיא הצעה מבטיחה לגבי נושא זה, וזה למה אמרתי לך שכבר מאסתי בכל הטיפולים הסטנדרטיים (קונבציונאליים) כי באמת עדיין לא ראיתי משהו שניתן לומר שזהו פריצת דרך רצינית, אם יש לך משהו אחר להציע ולעזור לי לפתור את הבעייה אני מאוד אודה לך...

18/02/2010 | 12:02 | מאת: שמואל

שלום לכולם בהמשך לתכתובת א. חברות התרופות שבאפשרותן לממן בדיקה, לא מעונינות מהסיבה הפשוטה שזה עלול לצמצם להן את ההכנסות. ב. שום חקלאי בערבה או בהודו לא מסוגל לממן כזו בדיקה. ג.מליוני אנשים בהודו, באפריקה ובדרום אמריקה צורכים את המורינגה זה למעלה מ 1000 שנים ומשבחים. ד.למורינגה,יחד עם גן עדן,תפקיד מכריע ב"כליאת" או"חיסול" וירוסים חבויים שבגוף האדם וכן בחיזוק המערכת החיסונית (46 אנטיאוקסידנטים) למניעת תופעת הדי.אן.איי. הזר. הדי.אן.איי. הזר של הוירוסים הנ"ל, "גונב" את מנגנון ההפעלה של הדי.אן. איי.האנושי.במקרה שלנו,של הגן המעורב בדלקת פרקים. כלומר, יש כאן אפשרות למנוע או לחסל את הגורם העיקרי של המחלה. (ראה מחקרו המקיף של ד"ר חנן פולנסקי ושני סרטי הסבר שלו באתר מורינגה ערבה בגוגל) ה.המורינגה היא לא תרופה, היא תוסף תזונה,צמח טבעי לחלוטין ללא תוספות. מה יותר פשוט לאדם סובל,מאשר לנסות במשך 20 יום,6 כמוסות ליום ולהווכח אם זה עובד ? עד היום,כל המשתמשים כ 300 במספר (שמספרם בעליה מתמדת) מדווחים שאכן זה צמח פלא. רפואה שלמה שמואל

13/11/2012 | 09:12 | מאת: חיים

ראשית ברצוני להבהיר, כי לא הבטחתי לאף אחד שזה יימנע ממנו את כל הבעיתיות של הדלקת פרקים, אני רק אמרתי שסבלתי מאוד ולא מעט שנים מהמחלה הנוראית והאיומה הזו, כיום אני בן 27 (מגיל 14 עד גיל 23/4 טופלתי בכל מיני "ניסויים תרופתיים"...) והיום ברוך ה' אני לא סובל במחלה הארורה ולא מטופל בשום טיפול תרופתי, תפנית זו קרתה מאז שנטלתי את המורינגה (בית טבע בריאות בהרצליה), אז לא הבטחתי לכולם שזה יעזור אבל בהחלט שווה לנסות זה אולי יעלה כמה מאות שקלים אבל זה יכול לחסוך לחלק מהאנשים סבל רב של כל החיים, למשל הרופאים שאני טופלתי על ידם תמיד אמרו שזו מחלה כרונית ו"כל החיים" תצטרך ליטול תרופות שונות ומשונות וכל פעם התרופה "יותר מועילה-וחדשנית" אבל גם "יותר יקרה"..., אניבשום אופן ואופן לא קיבלתי את זה כמובן מאליו! ורק המורינגה הצילה אותי(כמובן שגם טיפה 'אמונה' ו'תקווה' אף פםע לא יזיקו)! מאז שלקחתי את המורינגה היתה תפנית מאוד חדה - הכאבים נעלמו אחרי כ10 ימים כלא-היו, ולאחר 3 חודשים הרגשתי בריא 100% והחלטתי להפסיק את זה.. וברוך ה' עד היום אני לא נוטל תרופות, תחליפים, וויטמינים וכדו' ב-ה-צ-ל-ח-ה! אשמח לשמוע עדכונים (וכן, "אני לא מפרסם או משווק את המוצר" ואין לי שום "אחוזים" מזה) אני אומר אם אתם לא מאמינים לי, לפחות שווה לכם לנסות ותראו איזה פלאים זה יחולל לגופכם במשך פחות מכ-3 חודשים!

04/09/2015 | 02:33 | מאת: אתי

אני לוקחת מורינגה כל יום אין לי חרדות זה טוב לתחורים טוב לרדת במשקל מאד חיובי לגוף ולנשמה

מנהל פורום דלקות מפרקים