דלקת פרקים ונטילת ביוסיל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/02/2011 | 20:09 | מאת: שיר

שלום רב, אני בת 31 חולה בדלקת פרקים שגרונית RA קרוב ל-10 שנים, נוטלת תרופות קבועות והן: אתופן, פלאקוניל ומטוטריקסאט, בנוסף מקבלת רמיקייד כל חודשיים, אני מעוניינת ליטול תוסף שנקרא: ביוסיל ומכיל: סיליקון as Choline-Stabilized Orthosilicic Acid-ch-OSATM 5 מ"ג כולין (as ch-OSATM) 100 מ"ג השאלה שלי היא האם מותר לי ליטול ביוסיל במקביל לתרופות אותן הזכרתי לעיל לתשובתך אודה שיר

שלום איני מכיר את התכשיר. איני ממליץ ליטול תכשירים שאין הוכחה ליעילותם ועלולים להזיק.

מנהל פורום דלקות מפרקים