דלקת שגרונית לאימי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/02/2010 | 12:02 | מאת: לימור

שלום רב אימי בת 58 ואובחנה בדלקת מפרקים שגרונית בבדיקות דם:RHEUMATOID FACTOR - 19.30 CRP-1.43 CA125-13.02 האם יש משהו להקלה?האם כפי שקראתי אין תרופה למחלה והחולים מאבדים 5 עד 10 מתוחלת חייהם? איך אפשר לעזור?

לימור שלום אם אכן האבחנה היא דלקת פרקים שגרונית יש בהחלט אפשרות לעזור. עם טיפול מתאים ניתן לחיות חיים מלאים ולמנוע את סיבוכי המחלה.

02/02/2010 | 13:38 | מאת: יוספי

לבקש מהראומטולוג שלא ימשוך אותה שנים, כמו שקרה לי, לפני שמתחילים טיפול בתרופה כמו אמברל.יש לי נזק בידיים שאי אפשר להחזירו למה שהיה. ואמרו לי שאם היינו מתחילים טיפול לפני 5 שנים ולא בזמן האחרון, החיים שלי הין נראים אחרת ולא הייתי מגיע לנכות.

03/02/2010 | 23:36 | מאת: שמואל

שלום לימור מנסיונם של כמה חברים, אני ממליץ לך לקנות לאימך את כמוסות מורינגה ערבה ולהוועץ בנושא עם ד"ר עירון בהצלחה שמואל

מנהל פורום דלקות מפרקים