דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/10/2010 | 12:13 | מאת: יעקב .ר

אובחנה אצלי דלקת פרקים ואני מטופל ב פלוקקונין 2 ביום וסילזופריל 2 כדורים פעמיים ביום כמו כן 5 מג סדרואדים בגלל מחלת ריאות שאלתי היא האם עקב מחלת הפרקים יופעו אצלי כאבים במיפשעות עד למצב של קושי בהליכה וקושי לקום מהמיטה { עלי לציין כי אני חולה ריאתי וקררדילי וקיבלתי אנדוקסן עקב מחלת ריאות } בתודה מראש יעקב .ר

יעקב שלום כאב במשפעות עשוי להיות ביטוי של מחלה במפרקי הירך. הסיבות לכך כמובן מגוונות . אם מדובר בתופעה חדשה יש לשאול את הראומטולוג שלך אם הוא סבור שזה ביטוי לדלקת מפרקים או לתהליך אחר. חוסר יכולת לעמוד על הרגליים מחייב בתיחסות מהירה כדי לשלול שבר מאמץ , שבר אמיתי או נזק אחר לא דלקתי למפרקי הירכיים.

מנהל פורום דלקות מפרקים