ניתוח לשחרור תפס של ה spn

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/10/2016 | 00:46 | מאת: מרי

היי דוקטור לפני כשבוע ויומים עברתי ניתוח להרחקת ברגים ותפס spn עדיין עם תפרים אמורה להוריד אותם בע"ה אחרי כיפור רציתי לדעת אחרי שפגיעה באותו עצב ושחררו אותי מהמקום שהוא היה תפוס במיקרה שלי בצלקת הניתוחית בין הברגים רציתי לדעת האחרי שחרור העצב מה הסיכוי של העצב להחלים מהפציעה שלו ולחזור לשלימותו והאם הפציעה של העצב היא תמידית ועם כן מה אני יכולה לעשות כדאי לפחות לעזור לו להחלים?!

שלום זה רחוק מתחום מומחיותי. באופן כללי עצבים מרוחקים מעמוד השדרה יכולים לצמוח מחדש בקצב איטי עד שנה מהפגיעה כך שיש מקום לאופטימיות זהירה.

מנהל פורום דלקות מפרקים