היי בהמשך לבצקת מח עצם

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/09/2016 | 00:33 | מאת: שלומי

היי בהמשך לשאלה הקודמת שלי מתאריך 22.9 . יש טיפול לכזה דבר ? זה כבר מעל שנה ואני לא רואה מצב שהכאבים יכולים לחלוף לי . וגם האם כדאי לבצע זריקת סטרואים במרפאת כאב לכזה דבר? או חבל על הזמן? ודבר אחרון חביב יש סיכוי כי אני נוסע על קטנוע ויש רעידות זה הגורם לכאבים הלא נורמלים? צריך לציין שחודשיים אחרי הפציעה לא נסעתי בכלל וגם היה לי כואב לא ברמת שהיום . בקיצור אשמח לסדר בהכל מה עושים נשלחתי עכשיו 3 חודשים לעוד mri לחזה נוסף שיהיה תשובות יעדכן אותך . אבל הכאב נשאר כאב שאי אפשר לתפקד . אשמח לעזרה בהכל . תודה רבה רבה .

איני מכיר טיפול מעבר לטיפול נגד כאב. הבצקת נסוגה בסופו של דבר אם מדובר חבלה.

מנהל פורום דלקות מפרקים