כאב בראש/גולגולת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/07/2016 | 23:37 | מאת: שי

שלום, אני בן 22, ברקע מאובחן עם אנקילוזינג ספונדיליטיס. (בנוסף יש לי גם דלקת בעצם-אוסטאיטיס בעצמות הבריח ובעצם החזה. בימים האחרונים יש לי כאב בצד ימין למעלה בראש/גולגולת כשאני קצת לוחץ באזור הזה, הכאב קצת קשה לתיאור אבל ההרגשה היא של כאב עמוק בתוך הראש. האם יכול להיות שזה קשור למחלת המפרקים וזה דלקת בעצם/מפרק של הגולגולת? תודה.

שלום אנקילוזינג ספונדיליטיס אינו מערב את הגולגולת. צריך לחפש את הסיבה לכאב ללא קשר למחלה.

מנהל פורום דלקות מפרקים