חשש לסקרואילאיטיס - האם MRI עמש מותני מאבחן?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/07/2016 | 09:59 | מאת: לי

שלום. מזה שלוש שנים אני סובלת מכאבים כרוני ברגליים המוקרנים מהאגן. עברתי את כל הבדיקות הנוירולוגיות והראומטלוגיות הנדרשות כמו גם בדיקת HLAb27. כל הבדיקות תקינות. במהלך התקופה הזו הייתי בהריון והכאבים נעלמו לחלוטין. האם במצב של דלקת במפרק הירך יש שיפור בכאב במהלך הריון? כמו כן, האם MRI עמוד שדרה מותני יאבחן סקרואילאיטיס? אני רוצה לדעת איזה בדיקות עלי לעשות כדי לדעת מנין נובע הכאב. תודה

שלום הריון בהחלט יכול לגרום להפוגה בכאב מדלקת מפרקים. MRI הינה בדיקת הבחירה כיום לאבחון של מעורבות דלקת במפרקי האגן.

מנהל פורום דלקות מפרקים