הרגשת נימול ושריפה בצד השמאלי של הרגל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/04/2016 | 15:00 | מאת: שרון

שאלה להתייעצות מזה כשבועיים התחילו לי תופעות משונות הרגשה של צמרמורת בעצם-כאילו מישהו שייף אותה בנייר שיוף אח"כ התחיל להתלוות לזה עקצוצים ותחושה של שריפה. זה עדין לא עבר, אין לי מקום בגוף שאאני יכולה לומר שכואב לי תופת. אבל יש לי רגישות מסויימת בעצם הזנב/מפרק המפשעות פתאום התחלתי לחשוב בכיוןן של דלקת מפרקתית או משהו כזה. אשמח לתגובתך/מחשבתך...איפה להתחיל תודה (רק לציין שאני לא עושה ספורט)

שלום הרגשת נמלול ושריפה מרמזת על נזק אפשרי לעצב המוליך לגפה. יש מקום להבדק על ידי הרופא ולשקול האפשרות של פגיעה בעצב על רקע דיסק או בעייה אחרת.

מנהל פורום דלקות מפרקים