עזרה והכוונה למיקום

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/03/2016 | 00:25 | מאת: טני

שלום, ממש זקוקה לעזרתכם..יש לי כאב שמרגיש כמו "כאב דלקתי" באזור הגב תחתון (כבר מעל שנה וחצי שהולך ומחמיר ומתרחב) מבחינה אורטופדית (צילום ומיפוי עצמות) לא מצאו דבר אני מבקשת את עזרתכם בהגדרה של האזור המדוייק על מנת שאוכל לבקש בדיקה אזורית מתאימה. הבילבול שלי והחוסר הבנה שלי הם לגבי גב תחתון, מותן, אגן, קשת העצה ועצם הזנב. אני לא מצליחה לזהות לפי התחושה שלי לאיפה הכאב שייך.. אתאר: כאשר אני מקערת את הגב התחתון (טוסיק למעלה ובטן קדימה) הכאב מורגש יותר נקודתי ו"דלקתי" כזה. וזה באמת טיפה יותר למטה מהגב התחתון ואולי לאזור הטוסיק... כבר זמן רב שאני כל הזמן אומרת "כאב באגן.." ופתאום אני מבינה שאולי אני טועה בתיאור וזה לא ממוקם באגן בעצם. האם זה אחד מהאזורים שציינתי למעלה? ואיך אדע להבדיל? איזה אזור מומלץ לבדוק בmri בהתאם למה שתיארתי? אודה לתשובה מהירה שכן מחר אני נפגשת עם הרופא ורוצה לכוון אותו נכון. תודה רבה!!! מצפה. אני

שלום ללא בדיקתך יהיה קשה להתייחס למיקום הכאב. העובדה שהכאב מופק בתנועות מסויימות מכוון לבעייה "אורטופדית" ולא דלקתית.

מנהל פורום דלקות מפרקים