כאבים ונוקשות קלה בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/02/2016 | 19:52 | מאת: לילך

מזה שבוע סובלת מכאבים באים והולכים בכפות ידיים ומנוקשות קלה בפרקי האצבעות. מדדי הדלקת בבדיקות הדם תקינים. בעבר חליתי בדלקת מפרקים אך לפני שנה וחצי הופסקו התרופות בטענה כי אין צורך בהם וכי הבראתי. עד עתה הרגשתי מצוין ואף סיימתי חצי מרתון לפני שלושה שבועות. האם ייתכן כי המחלה חזרה? (מטופלת שלך)

שלום בשנים האחרונות נעשים ניסיונות להפסיק טיפול בחולים עם דלקת מפרקים שחשים לגמרי בטוב. רוב האנשים נזדקקים בתוך שנה לטיפול חוזר. כנראה שגישה של הפחתת הטיפול מונעת טוב יותר התלקחויות מאשר הפסקת הטיפול בכלל.

מנהל פורום דלקות מפרקים