דלקת מפרקים -טיפול בזריקות אנרבל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/02/2016 | 15:09 | מאת: לאה

שלום מאז 8/2015 אני מטופלת בזריקות אנרבל, פעם בשבוע. לאחרונה-כחודשיים, כואב לי מאד בפרקי האצבעות ביד ימין, האם כדאי לבקש זריקת קורטיזון או שיש טיפול אחר? או לחילופין האם יתכן שזריקות האנרבל יטפלו בבעיה? בנוסף רציתי לשאול איך מתגברים על כאבי שרירים בירך בעיקר בזמן הלילה? תודה

שלום האנברל ניתן בשל דלקת מפרקים וחלק מהזמן אינו עובד ב 100% כך שבהחלט יתכן שכאב המפרקים נבוע מטיפול לא מספיק ואז "קורטיזון" יועיל. אפשרות אחרת היא שמדובר בתופעת לוואי נדירה של התרופה או שמדובר בכאב ממקור שחיקתי שלא יגיב לטיפול "בקורטיזון". יש להתיעץ בראומטולוג כדי לקבל החלטה. לגבי הכאב בירך אין מספיק מידע במה שכתבת כדי לעיץ לך. צריך לבדוק אותך ולהחליט.

מנהל פורום דלקות מפרקים