אתופן וארקוקסיה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/11/2015 | 23:21 | מאת: מורן

שלום, אני בת 27 ויש לי כאבים עזים בכתף ימין, זה התחיל לפני 5 ימים, הייתי אצל אורטופד שנתן לי אתופן, זה לא עזר, אז קיבלתי היום ארקוקסיה. הכאב מוגזם, לקחתי איבופן לשיכוך כאבים בשעה 20:30. מתי אוכל להתחיל את הארקוקסיה? והאם חשוב לקחת את זה לאחר 24 שעות בדיוק? תודה רבה.

שלום ארקוקסיה נוטלים פעם ב 24 שעות. לא נוטלי אתופן וארקוקסיה ביחד. לא נוטלים איבופן וארקוקסיה או איבופן ואתופן ביחד.

04/11/2015 | 11:08 | מאת: מורן

אז אם לקחתי כדור של איבופן אתמול בשעה 20:30 בערב, עליי לחכות עד 20:30 היום על מנת להתחיל טיפול בארקוקסיה?

מנהל פורום דלקות מפרקים