אימון EMS לאנקילוזינס ספונדיליטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

24/08/2015 | 16:20 | מאת: אמיר

דוקטור קמחי שלום, אובחנתי לפני כשנה כסובל מאנקילוזינס ספונדיליטיס, כאשר אני נמצא בספקטרום הפחות חמור של המחלה. עם זאת אני עדיין סובל רבות מכאבים חזקים באזור האגן (מפשעה וישבן) שהדרך היחידה להתגבר עליהם היא באמצעות טיפול תרופתי - אקרוקסיה. לאחרונה שמעתי על אימון כושר בשיטת EMS שמגרה את השרירים באמצעות זרם חשמלי. הלכתי לחודש ניסיון במהלך התקף והכאבים אכן חלפו. רציתי לדעת האם אימון כזה באמת מומלץ לאנשים שסובלים מבעיה דומה לשלי? האם ישנם תופעות לוואי בעיתיות באימון כזה? תודה!

שלום טיפול זה לא מוכר לי . אולם זרם חשמלי בעוצמה נמוכה נהוג כטיפול נוגד כאב שנים רבות. מטריד שיש לך כאב במפשעות המעלה שאלה לגבי מעורבות של מפרקי הירך שלך. במידה וזה אכן המצב יש לשקול האם אינך זקוק לטיפול משמעותי יותר מארקוקסיה.

מנהל פורום דלקות מפרקים