יובש ומר בפה ברמה קשה ביותר

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/07/2015 | 05:36 | מאת: m

למרות שאני לוקחת כדור סלג'ן לפני השינה , אני מתעוררת כל לילה ולילה עם יובש קשה מאוד וטעם מר מר בפה, . האם אין פתרון לבעייה ? למותר לציין שאני לא נרדמת לאחר מכן. בבקשה עזרתך.

שלום יובש בפה הוא בעייה קשה שהפתרונות לה מוגבלים כיום. לסלגן תפקיד מוגבל מכיון שהוא פועל על רקמת בלוטת הרוק הקיימת.אם יש הרס נרחב של בלואות הרוק הסלגן לא פועל . צריך לבחון השפעה מרעה של תרופות אחרות המחמירות יובש.

12/07/2015 | 15:15 | מאת: מ

א. תודה עבור תשובתך ב. האם אין סלגן שהשפעתו בהשהייה. ז.א מתחיל להשפיע לאחר כמה שעות בגוף? אני מתעוררת אחרי שעתיים כתוצאה מהיובש בפה ובעירה שמגיעה לרוחב החזה לוקחת שוב כדור , נרדמת ומתעוררת שוב מאותן תופעות אחרי שעה וחצי שעתיים של שינה. וכמובן שלא נרדמת יותר. מרגישה "הצילו ! " ג. אני לא לוקחת תרופות קבועות אחרות. שוב תודה.

מנהל פורום דלקות מפרקים