עזרה !

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/06/2015 | 23:53 | מאת: n

בת 22 סובלת מכאבים בברך ימין ובמרפק ימין מזה כשנה, נלווית נפיחות גם בברך וגם במרפק אשר הולכת ובאה (הרגשה של נוזל), בעיקר לאחר פעילות מאומצת אך לפעמים גם לאחר שינה. במשפחה סובלים מדלקת פרקים שיגרונית אך בדיקת דלקת מפרקים ומיפוי עצם תקינים..אשמח לדעת לאן כדי להמשיך ולפנות מלבד ראומוטלוג או אורטופד. תודה

שלום את מתארת תלונות וממצאים היכולים להתאים לדלקת מפרקים. את מספרת על מחלה במשפחה. אני סבור שכדאי שראומטולוג יטפל בך.

מנהל פורום דלקות מפרקים