pmr

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/02/2015 | 10:33 | מאת: גרוס מרטה

אני הובחנתי לא סופית עמ מחלה PMR נכון יותר דלקת מיפרקים וגם גידים עם CRP 1.65 נורמה עד 0.5 ושקיעת דם 70 מקבלת PREDISONE 15 מג,וגם COLCHICIN שאלה קיבלתי 2 דרכים ירידה של פרדיסון אחרי חודש עם ליווי של METROTECSATאו עם PAMIDRONATE IV או המשך הורדה של 3 חודשים בלי ליוווי תרופתי נוסף .ברקע מטופלת בלחץ דם גבוה וגם סכרת אני מאד מבקשת תשובה לא יודעת מה לעשות

שלום משהו לא מסתדר. קולכיצין אינו טיפול ב PMR PAMIDRONATED אינו טיפול מקובל ב PMR אלא אם כן הכוונה היא למנוע אוסטיאופורוזיס בדרך מעט יוצאת דופן. לא מקובל להתחיל במטוטרוקסט באופן ראשוני ב PMR אלא רק לאחר כשלון ירידה בסטרואידים. צריך לקבל הבהרות מהרופא .

מנהל פורום דלקות מפרקים