כאבים בלסת בצד ימין

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/05/2010 | 23:21 | מאת: קרן

כבר מזה למעלה משבוע יש לי כאבים מאוד חזקים בצד ימין בלסת ליד האוזן, הגיע למצב שבו אני לא יכולה לפתוח את הפה. הלכתי לרופא שאמר שזוהי דלקת והביא לי משכך כאבים אך עברו 3 ימים ושום דבר לא השתנה. שאלתי בקשר לשחיקה של הסחוס/מפרק, והוא אמר שאני צעירה מדי לזה (גיל 22). מה לעשות הלאה?

שלום רוב הכאבים במפרק הלסת הינם על רקע שחיקה של המפרק. חלק מהשחיקה היא בשל "חריקת שיניים" בשינה למשל. מיעוט המקרים הוא על רקע דלקת מפרקים. מציע לפנות לכירורג פה ולסת

מנהל פורום דלקות מפרקים