טיפול באורנסיה והריון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/10/2014 | 19:38 | מאת: ליאת

שלום רב, ברצוני לדעת האם מותר להכנס להריון עם טיפול באורנסיה או שיש זמן המתנה בין הריון עתידי להפסקת השימוש. הבנתי שלאחרונה הדעה השתנתנה לגבי תרופות ביולוגיות בהריון אך איני יודעת אם האורנסיה כללוה בכך

שלום אין מידע על בטיחות השימוש ב ORENCIA בהריון. בעקרון משתדלים שלא לתת תרופות שאין עליהן מידע ובעיקר לא בשליש הראשון ובשליש האחרון של ההריון. במידה ודלקת המפרקים מאד פעילה זהו סיכון מחושב שצריך לקחת עם הראומטולוג המטפל. התרופות הביולוגיות אינן מקשה אחרת ולא ניתן להסיק בהכרח מתרופה אחת לגבי האחרות. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים