ראשון לציון הסמדר 7.3

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/01/2010 | 13:32 | מאת: ארמונד אטדגי

מזה כשנה אני סובל מהתקשות באצבעות שתי הידיים והרגליים במיוחד בשעות הלילה בזמן השינה וכשאני מתעורר מהשינה.האצבעות משתחררות לאחר ביצוע מספר תנועות.אני בן 68. רופא האורטופד שלי טוען שזו בעיה שלדלקת פרקים. מה דעתכם.וכיצד ניתן להתרפות ממנה.

ארמונד שלום רק בדיקה גופנית ,ראיון מסודר ובדיקות מעבדה בסיסיות יאפשרו אבחנה של סוג הבעייה המפרקית ( למשל דלקת פרקים שגרונית או דלקת פרקים ניוונית שהיא נפוצה הרבה יותר). ממליץ שתיגש לראומטולוג במקום מגוריך. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים