אבחון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/07/2014 | 10:03 | מאת: תרצה

אני בת 39 יש לי כאבים בכף רגל בצדדים כשאני הולכת אני מרגישה כאבים כמו דלקת והרגשת העצם הכאב מחריף לאחר פעילות מאומצת כמו הליכה הייתי אצל אורתופד לאחר צילום כף הרגל הוא אמר שיש בליטה קלה מתחת לבוהן ואמר לקנות מדרסים ואם המדרסים לא יעזרו צריך לעשות מיפוי עצמות, המדרסים לא עוזרים , יש לי גם נפיחות לאחר מאמץ וכבר 3 שבועות פריחה בכל הגוף עשיתי בדיקת דם לפני הפריחה: שאלה: האם אני צריכה לפנות לראומטולוג האם יש לי דלקת מה עליי לעשות? תודה מראש בדיקת הדם: SSA-RO POSITIVE ESR=39 CRP=O/69

שלום הכאב שאת מתארת נשמע מכני/אורטופדי. קשה לקשור בינו ובין הפריחה. במידה ורופא עור מאבחן את הפריחה ככזו שניתן לקשור לדלקת מפרקים אזי רצוי לפנות לראומטולוג ולבחון שוב את הכאב בהקשר הזה.

מנהל פורום דלקות מפרקים