כאבים במפרקי האצבעות ובכפות הידים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/05/2014 | 15:35 | מאת: מיה

שלום שמי מיה ואני בערך בשנתיים האחרונות סובלת מכאבים עזים בחיבור של האצבעות לכף היד ובמרכז כף היד אשר עולים לכוון הזרוע עד למרפק הכאבים מתגברים יותר בעונת האביב והקיץ הכאבים הממצאים כוח היום אבל מתגברים ומתחזקים בלילה לציין כי עדתי לפני שנה בדיקת דם והיא תקינה וכן בדיקה של זרם חשמלי לכמות העדיים והאצבעות וגם היא תקנה אשמח לדעת אם זה סוג של דלקת פרקים או אפילו מה ניתן לעשות תודה

שלום יש לבדוק אותך וךתשאל אותך בצורה יסודית יותר כדי לבחון אם מדובר בדלקת. לעיתים צילום או אולטרסאונד יכולים להוכיל באבחון. לא הכל נראה בבדיקות הדם.מציע לפנות לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים