טיפול בדלקת מרפקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/01/2010 | 11:23 | מאת: מרים

לאחרונה הופיעו לי כאבים חזקים ביד השמאלית ופחות ביד הימנית.קבלתי מאורטופד כדור בשם קספו8.כעבור יומיים מלקיחת הכדור התחילו לי תופעות של כאבי בטן חזקים,בחילה קלה,וצואה שחורה.הפסקתי מיד לקחת את הכדור,הכאבים פחתו אבל עדיין יש צואה שחורה.האם יש צורך בטיפול מיוחד? נ.ב. לפני שבועיים חוסנתי נגד שפעת החזירים. בתודה מראש!!! מרים

מרים שלום צואה שחורה יכולה להעיד על דימום ממערכת העיכול העליונה. תופעה אפשרית בנטילת תרופות מהסוג שקיבלת ( מעט יוצא דופן שקרה כעבור יומיים בלבד). עלייך לגשת מייד לחדר המיוןלצורך בדיקה גופנית וספירת דם. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים