אורנסיה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

25/01/2014 | 07:23 | מאת: יעקב

דק בוקר טוב מאחר ואני חולה RA קיבלתי בעבר במשך שנתיים וחצי 4 קורסים של מבטרא אשר גרמה להפוגה קצרה במחלה של כ8 חודשים ובסוף בקושי 4 חודש. בגלל אוסטאופורוזיס קשה וכמו כן שבר פאטלוגי בראש הפמור שהתאחה אסור לי לקבל סטרואידים. בגלל כישלון המבטרא לפי החלטת הרופא הועברתי לאורנסיה קבלתי 4פעמים אורנסיה אשר עזרה לי לתקופות קצרות בן טיפול לטיפול לפני כ10 ימים קבלתי אורנסיה. ויש לי התלקחויות קשות בידים בכתפיים וברגלים רופא המשפחה שלח אותי לבדיקות דם RF163.CRP6.5 לפי מעבדת מכבי. אינני יודע מה עלי לעשות מאחר ואת הראומוטולוג אראה רק בחודש סוף מרץ והכאבים והמגבלות קשים מנשוא. בתודה מראש יעקב

שלום ישנן עוד אופציות. לא ברור אם אתה מקבל מטוטרוקסט שהוא חיוני בטיפול כמשלב עם התרופות שקיבלת

28/01/2014 | 16:27 | מאת: יעקב

לא אנני מקבל מטוטרוקסט למיטב הבנתי לא מתאים למחלת ריאות אינטרסיציאלית שאני גם חולה בה. לפני מחלת הפרקים ועקב מחלה זו עברתי טיפולים באנדוקסן למשך כ4 שנים עד1000 מג.

מנהל פורום דלקות מפרקים